Març 2020 a ...
CORONAVIRUS
                   Pandemia mundial


En febrer del 2020 es detecta la presència de un virus d'alta potencia d'expansió procedent de CHINA. Este virus, conegut com a CORONAVIRUS o COVID19, produix grans canvis en la vida social de tot el mon.

 S'anulen totes les festes i actes que causen una gran conentració de gent: Les Falles, la Semana Santa, els Moros i Cristians i que arriba al nostre poble en l'anulació dels Moros i Cristians del poble i les Festes Patronals d'enguany
Tot va comensar en el tancament de bars i llocs de reunió.
Després es va produir el confinament de la població durant 3 mesos, prohibint l'aixida de casa si no es per a comprar aliments, productes farmaceutics i poques coses mes.
El primer pas, dut a cap per la UME, es la desinfectació dels pobles

Em  d'agrair especialment als servicis mèdics (gràcies a Beatriz i Mº José), visitant en ocasions a domicili. Farmacia (Gràcies Elisa, que ens du tambe productes a casa) i tots els distribuidors i venedors  d'alimentació. I posteriorment, totes les tendes que han anat obrint

Patirem varies fases que anaren ampliant la llibertat de moviment: mascotes, majors, menuts, atletes, ... i aumentant el tamanys dels grups.

S'ha acabat L'ESTAT d'ALARMA. PERO NO EL VIRUS

La falta de trellat i la irresponsabilitat per part d'alguns jovens que convoquen festes i concentracions, podria provocar el rebrot de la pandemia.
En la nit de Sant Joan, trobem els primers grups de jovens sense mirament en les reunions en plages.
A açò s'afegix l'arribada de turistes en pocs controls sanitaris.

En 24 hores es duplicà el núnero d'infectats pel virus....

Ara vorem com acabem ...